Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Asociației M10 Constanța Mihai Petre „PSD Constanța este în precampanie electorală pe bani publici”

ro

30 Apr, 2015 16:48 1541 Marime text
 
Preşedintele Asociaţiei M10 Constanţa, Mihai Petre, a transmis, printr-un comunicat de presă, faptul că picnicurile organizate pentru pensionari în Constanșa sunt „filosofia tradițională de precampanie și de campanie electorală marca PSD: 1 mic = 1 vot”. De asemenea, Petre susține că Asociația M10 Constanța dezaprobă „noua umilință la care administrația locală îi supune pe vârstnicii municipiului” și că „nici micii fără număr, nici tonele de pui și nici butoaiele de bere nu mai salvează PSD de la pierderea alegerilor locale în anul 2016”.
 
„Așa-zisele picnicuri organizate pentru pensionari în Parcurile de la Casa de Cultură, Tăbăcărie-interior-Țara Piticilor și Piața Far, cu ocazia zilei de 1 mai, de Primăria municipiului Constanța, nu reprezintă altceva decât filosofia tradițională de precampanie și de campanie electorală marca PSD: 1 mic = 1 vot.
 
PSD Constanța a conștientizat căderea liberă în care se află după declinul tandemului Mazăre-Constantinescu și încearcă, din timp, să-și securizeze și fidelizeze aceiași votanți pe care i-a aliniat, ani la rând, la cozile umilinței, de data aceasta la un preț mult mai mic: «mici, bere, băuturi răcoritoare și programe artistice susținute de formații de muzică populară». Aceasta este cea mai fidelă radiografie a ceea ce a însemnat și înseamnă administrația PSD pentru municipiul Constanța: pâine și circ. Dar, “pâine” nu pentru toți, ci doar pentru cei care votează PSD. Circul a fost și este pentru toți.
 
Asociația M10 Constanța dezaprobă noua umilință la care administrația locală îi supune pe vârstnicii municipiului. Nu cu un mic și cu o bere se rezolvă problemele orașului și ale pensionarilor, ci cu oprirea drenării bugetului public în firmele de casă ale PSD, cu deschiderea bugetului local către toți agenți economici, cu eliminarea și reducerea taxelor aberante care îi sufocă pe constănțeni (inclusiv pe pensionari) și cu o strategie economică adecvată care să genereze noi afaceri și noi locuri de muncă.
 
M10 Constanța consideră că nici micii fără număr, nici tonele de pui și nici butoaiele de bere nu mai salvează PSD de la pierderea alegerilor locale în anul 2016”, transmite Mihai Petre.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii