Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Viorica Dăncilă "Nu mă aşteptam din partea preşedintelui României să jignească prim-ministrul, mai ales că este o femeie“

ro

23 Dec, 2018 21:45 1036 Marime text
Premierul Viorică Dăncilă şi-a manifestat, duminică, dezamăgirea faţă de nivelul ridicat al violenţei verbale din mediul politic, criticând totodată atitudinea publică a preşedintelui Klaus Iohannis, informează Agerpres.ro

Ea a declarat, într-un interviu la România TV, că atacurile politice la care a fost supusă în ultimul an au dezamăgit-o, însă, în acelaşi timp au întărit-o.

"Nu mă aşteptam din partea preşedintelui României să jignească prim-ministrul, mai ales că este prim-ministru o femeie. Nu mă aşteptam la toate aceste lucruri, nu mă aşteptam la această violenţă verbală în ceea ce mă priveşte (...) Toate aceste atacuri m-au dezamăgit, dar în acelaşi timp m-au întărit şi m-au făcut să mă gândesc că de fapt România nu înseamnă grupul de oameni care au astfel de comportament", a afirmat Dăncilă.


Şeful Guvernului consideră că societatea civilă şi mediul politic trebuie să dea dovadă de "mai multă maturitate".

"Cred că ar trebui să dăm dovadă de mai multă maturitate, atât a societăţii civile, dar şi a mediului politic. De ce spun acest lucru? Au existat întotdeauna bătălii politice, au existat întotdeauna ambiţii personale, dar acum toate aceste lucruri au depăşit limita normalităţii. Dacă în anii trecuţi atacurile erau legate de anumite proiecte, de anumite realizări sau nerealizări ale guvernării, acum vedem că s-a schimbat modul de abordare, vedem violenţa verbală, chiar violenţă fizică, iar acest lucru cred că nu este normal. Democraţia nu presupune acest lucru", a mai afirmat Dăncilă. 

Agerpres.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii