Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 900 de locuri de muncă, puse la bătaie la Bursa generală a locurilor de muncă pentru șomerii din Constanța

ro

13 May, 2024 11:51 879 Marime text
  • Universitatea Maritimă Constanţa găzuiește bursa generală a locurilor de muncă.
  • Evenimentul va avea loc pe data de 17 mai și are ca scop facilitarea accesului persoanelor interesate de locurile de muncă disponibile şi înteracţiunea directă cu agenţii economici.
  • Agenţii economici care doresc să participe la această acţiune şi să încadreze în muncă persoane din rândul şomerilor, sunt aşteptaţi să depună „Situaţia privind locurile de muncă vacante“ la sediul A.J.O.F.M Constanţa.
 
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Constanţa anunţa organizarea bursei generale a locurilor de muncă în data de 17 mai 2024.

Evenimentul va avea loc incepand cu ora 9.00 la Universitatea Maritimă Constanţa şi are ca scop facilitarea accesului persoanelor interesate de locurile de muncă disponibile şi înteracţiunea directă cu agenţii economici.
 
Bursa locurilor de muncă reprezinta o oportunitate de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceştia să poata alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupaţiile cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.
 
La acest eveniment, pot participa toate categoriile de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

„Până la această dată au fost contactaţi 45 de agenţi economici, din care şi-au anunţat participarea un număr de 27 societăţi, numărul total de locuri de muncă oferite fiind de 926, din care 21 locuri de muncă sunt pentu persoanele cu studii superioare şi 140 pentru cetăţeni ucrainieni“, a transmis AJOFM Constanța.

 
Agenţii economici care doresc să participe la această acţiune şi să încadreze în muncă persoane din rândul şomerilor, sunt aşteptaţi să depună „Situaţia privind locurile de muncă vacante“ la sediul A.J.O.F.M Constanţa, str. Lacului, nr. 14, Compartimentul Mediere, telefon: 0241481537 INT 4 sau 0767990091, persoana de contact Bogdan Petica.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Citește și:

AJOFM invită absolvenţii din Constanța la bursa locurilor de muncă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii