Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANOFM organizează bursa locurilor de muncă. Evenimentul va avea loc și la Constanța

ro

10 May, 2024 15:01 558 Marime text




 
  • Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează, la nivel naţional, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, în data de 17 mai 2024.
 
Evenimentul se va desfăşura în 76 de locaţii la nivelul tuturor celor 41 de agenţii judeţene şi cea a municipiului Bucureşti şi se adresează persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.
 
În municipiul Constanța, bursa locurilor de muncă se va desfășura în incinta Universității Maritime, de pe strada Mircea cel Bătrân nr. 104.
 
În Tulcea, evenimentul se desfășoară la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiu.
 
Conform ANOFM, în municipiul București acest eveniment se va desfășura în 16 mai 2024.
 
Locaţiile de desfăşurare a bursei din acest an sunt publicate la adresa https://t.ly/tiGa5 . Numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de agenţii economici precum şi alte detalii, vor fi publicate în timp util pe site-urile agenţiilor județene/Agenției Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă- București, precum şi pe site-ul www.anofm.ro .
 

„Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă”, precizează ANOFM.
 

 
 
 Citește și
 
 163 programe de formare profesională vor începe în martie 2024, la nivel național
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii