Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:04 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Portofelul Magic” te avertizează când este furat! Ce poate face acest gadget

ro

03 Dec, 2016 21:31 2260 Marime text
O companie coreeană a inventat un portofel inteligent, care te anunţă imediat dacă a fost furat sau pierdut, informează yoda.ro.
 
„Wonder Wallet (Portofelul Magic)” este un proiect start-up al unei companii din Coreea de Sud. Este practic un display electronic pus într-un suport din aluminiu, sub formă unui portofel.
 
Se conectează la smartphone, recunoaşte anumite locuri şi poate să ruleze automat fotografii de vacanţă realizate în locul respectiv. Poţi salva pe el până la zece fotografii diferite, care pot fi accesate chiar şi fără conectarea la smartphone. Totodată, portofelul electronic stochează în format digital toate cardurile de fidelitate de care ai nevoie.
 
Cea mai interesantă caracteristică este că te poate avertiza dacă a fost furat. Fiind conectat la smartphone, va trimite imediat o notificare pe telefon, dacă este separat de acesta. Opţiunea este utilă şi dacă se întâmplă să rătăceşti portofelul sau telefonul.
 
În acest portofel există şi un loc unde poate fi pusă o suma de bani cash, dar şi fante pentru carduri de plastic.
 
Dimensiunile portofelului sunt: 60mm x 104mm X 12,5mm grosime, iar bateria cu care funcţionează rezistă 3 zile fără să fie nevoie de reîncărcare. Dispozitivul poate fi conectat cu telefoanele cu Android sau iOS şi va fi disponibil de anul viitor.


Sursa foto: yoda.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii