Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroportul Otopeni Un pasager care transporta sute de telefoane și alte gadget-uri, reținut de inspectorii vamali!

ro

20 Jul, 2023 13:17 1045 Marime text
Gadget-urile transportate de pasager. Sursă foto: Biroul Vamal de Frontieră Otopeni Călători
  • Echipamente electronice în valoare de aproximativ 565.000 lei descoperite de inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Otopeni Călători.
 
Autoritatea Vamală Română a transmis un comunicat de presă prin care a anunțat că un pasager transporta în bagajele decală gadget-uri în valoare de aproximativ 565.000 de lei.
 
În data de 20 iulie, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Otopeni Călători - Compartimentul Călători - Direcția Regională Vamală București, ca urmare a unui control asupra bagajelor de cală aparținând unui pasager care a călătorit pe ruta Washington - Istanbul - Otopeni, au descoperit nedeclarate și sustrase de la controlul vamal, 38 tablete, 114 telefoane, 22 ceasuri și zece căști, bunuri susceptibile de a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru diverse mărci.
 
Valoarea estimată a bunurilor reținute, dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la preţul de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 565.000 lei.
 
Întrucât există suspiciuni că sunt întrunite elementele constitutive ale unor infracțiuni, cazul a fost predat organelor de cercetare penală competente.
 
Citește și:

Poliția de Frontieră: Sute de mii de persoane tranzitează zilnic România. Iată câte infracțiuni sunt săvârșite la graniță​

Contrabandă descoperită într-un microbuz la granița României cu Moldova! Ce transporta acesta (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii