Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:40 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Puternic mesaj de sustenabilitate pentru binele planetei Polaris M Holding Constanța. Medaliile de la Tokyo, obținute din reciclarea gadget-urilor

ro

03 Aug, 2021 12:50 1289 Marime text
  •  Materia primă provine din reciclarea a 6,21 milioane de dispozitive electronice, majoritatea telefoane mobile, în greutate totală de 79.000 de tone, donate de japonezi în cadrul unei campanii numite „Medalia Tuturor“. 
Medaliile de la Tokyo au fost obținute din reciclarea gadget-urilor, ceea ce reprezintă puternic mesaj de sustenabilitate pentru binele planetei

Materia primă provine din reciclarea a 6,21 milioane de dispozitive electronice, majoritatea telefoane mobile, în greutate totală de 79.000 de tone, donate de japonezi în cadrul unei campanii numite  „Medalia Tuturor“. Astfel, s-au obținut 32 de kilograme de aur, 3.500 kg de argint si 2.300 kg de bronz, suficiente pentru confecționarea celor 5000 de medalii olimpice.

De fapt, comitetul nu s-a limitat să acorde atenție doar medaliilor, deoarece și podiumurile de premiere au fost realizate din materiale reciclate.
Medaliile sunt creaţia designerului Junichi Kawanishi, câştigător al unei competiţii la care au participat 400 de specialişti şi studenţi de design., informează o postare de pe pagina de socializare a Polaris M Holding. 

Sursa foto-text: Facebook/ Polaris M Holding
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii