Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:00 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii constănțeni au ales ”Micul polițist” în cadrul proiectului ”Caravana Isteților – știu mă informez, deci sunt cel mai bun!” (galerie foto)

ro

11 Jun, 2018 16:07 989 Marime text
Duminică, polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității Constanța au fost alături de copiii care au participat la un eveniment cultural, în cadrul proiectului educațional ”Caravana Isteților – știu mă informez, deci sunt cel mai bun!”, unde cei mici au concurat pentru unul dintre trofeele acordate de polițiști.
              
Polițiștii constănțeni s-au aflat printre cei mici, asistând la spectacolul oferit de elevii mai multor gradinițe și școli, din județul Constanța, cei mici reușind să-i bucure pe toți cei prezenți la eveniment.

Totodată, polițiștii au jurizat momentele artistice prezentate în cadrul acestei gale, nominalizându-l cu titlul de ,,Micul Polițist” pe cel mai talentat dintre candidați.

Elevii și-au luat rămas bun de la școală printre sfaturile şi recomandările  polițiștilor, referitoare la prevenirea delincvenţei juvenile, a victimizării minorilor şi a violenţei în şcoli, menite să le asigure o vacanță în siguranță, alături de cei dragi, fără evenimente neplăcute.
              
În cele din urmă, entuziasmul și bucuria specifice copilăriei au constituit ingredientul secret care au transformat această  activitate într-un moment frumos, atât pentru cei mici, cât și pentru adulții participanți la eveniment.
              
Activitatea a fost organizată de Gabriela Cosmina Calițescu în colaborare cu Nașul TV.


Sursă foto: IPJ Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii