Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii au prins un tânăr care voia să vândă un revolver cu glonţ. Cât cerea pe el

ro

21 Nov, 2015 12:43 5047 Marime text

Poliţiştii specializaţi în combaterea infracţiunilor la regimul armelor, explozibililor şi substanţelor periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au depistat în flagrant delict un bărbat, care ar fi încercat să vândă o armă letală şi muniţia aferentă. Acesta a fost reţinut.

Ieri, poliţişti din cadrul Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase a Poliţiei Române, sprijiniţi de luptătorii Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, au prins în flagrant delict, în Popeşti Leordeni, judeţul, Ilfov, un bărbat, de 33 de ani, care deţinea ilegal o armă de foc scurtă (revolver cu glonţ).
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al poliţiştilor Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.
Asupra bărbatului a fost găsit un revolver cu glonţ, calibrul 357 şi 50 de bucăţi de cartuşe de acelaşi calibru, pe care acesta ar fi încercat să le comercializeze contra sumei de 3.500 de euro.
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi, 21 noiembrie a.c., urmează să fie prezentat magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.
Armele şi muniţia au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Cercetările sunt continuate de poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii