Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:53 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițist rănit grav în timp ce participa la o operațiune de căutare a unui copil dispărut de acasă

ro

24 Aug, 2018 23:00 1044 Marime text
Un poliţist din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi a fost victima unui accident rutier produs pe şoseaua de centură a municipiului reşedinţă, în timp plecase în căutarea unui copil dispărut de acasă, transmite Agerpres.ro. 
 
Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, se afla în misiune, alături de un câine poliţist, după ce un apel la serviciul de urgenţă 112 anunţa că un copil din Ţibana a dispărut de acasă.
 

"Apelantul a revenit la serviciul 112 pentru a anunţa că băiatul dispărut a fost găsit. Colegul nostru a fost sunat pentru a fi informat de schimbarea produsă, dar nu a mai răspuns. Se pare că, din primele cercetări, colegul nostru a vrut să facă o depăşire, dar a intrat frontal într-o maşină care circula regulamentar pe sensul opus de mers. În urma impactului, ambii şoferi au fost accidentaţi. Colegul nostru a fost grav rănit, i se efectuează resuscitarea, iar şoferului autoturismului i se acordă îngrijiri medicale. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt. În cauză a fost întocmit şi un dosar penal", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vâjiac.

 
La faţa locului au sosit mai multe echipaje SMURD şi de descarcerare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii