Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:01 16 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţia Română a desfăşurat un exercițiu demonstrativ în zona centrală a Sibiului

ro

26 Sep, 2018 11:50 361 Marime text
Poliția Română a organizat, ieri, 25 septembrie, un exercițiu demonstrativ, în Piața Mică din Sibiu și în zona adiacentă.

Exercițiul s-a desfășurat fără evenimente deosebite și a vizat verificarea modului în care polițiștii intervin în cazul producerii unor evenimente pe timpul exercitării de România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.
                                       
La data de 25 septembrie a.c., în intervalul orar 13.50 – 19.00, în zona centrală din Sibiu, s-a desfășurat un exercițiu demonstrativ, privind modul în care polițiștii și celelalte structuri cu atribuții în domeniu intervin în cazul producerii unor evenimente pe timpul exercitării de România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.
 
În exercițiu au fost angrenați polițiști din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române (Direcţia Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Direcţia de Ordine Publică, Direcţia de Investigaţii Criminale, Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, Direcţia Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, Institutul Naţional de Criminalistică, Centrul Operațional) și din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu.
 
Exercițiul s-a desfășurat fără evenimente deosebite, iar principala concluzie a fost că Poliția Română este pregătită să acționeze în cazul unor evenimente pe timpul exercitării de România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.
 
Aspectele constate și propunerile pentru îmbunătățirea intervenției au fost dezbătute de specialiștii implicați și vor sta la baza pregătirii polițiștilor din cadrul stucturilor care intervin la evenimente.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii