Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţia nu are bani să achite expertizele IML! Moartea lui Marian Mezdrea rămâne un mister

ro

01 Oct, 2014 08:14 2615 Marime text
Caz incredibil în Poliţia Română. Instituţia nu ar avea bani, conform România Tv, să plătească expertiza medicală efectuată de Institutul de Medicină Legală în cazul tânărului de 24 de ani mort într-un club din Mamaia în această vară. Anchetatorii ceruseră analize toxicologice amănunţtite, după ce necropsia nu a putut da un indiciu clar în cauza morţii subite a tânărului.

Amintim că lui Marian Mezdrea i s-a făcut rău în Clubul Le GaGa. Prietenii l-au scos afară, pe plajă, şi au  chemat o ambulanţă, însă medicii s-au chinuit în van să îl resusciteze şi i-au declarat decesul. Tragedia s-a petrecut în luna iulie. Apropiaţii spuneau atunci că el ar fi consumat un cocktail cu vodcă înainte să i se facă rău.

Specialiştii IML au efectuat analizele histopatologice şi toxicologice pentru a afla dacă tânărul s-a drogat sau a consumat alte substanţe care i-au provocat moartea subită, ori dacă suferea de vreo afecţiune nedescoperită în timpul vieţii. Aceste analize nu pot fi însă ridicate de anchetatori până nu sunt plătite.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marean 01 Oct, 2014 13:28 http://observator.ro/politisti-constanteni-rezolvare-dosar-278388.html asta este materialul original, nu cel de pe rtv