Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plutonierul Alexandru Orosz, comemorat în toate unitățile militare din țară. Militarul a murit în Gara Alba Iulia

ro

26 Nov, 2018 07:44 2566 Marime text
Astăzi, începând cu ora 8.15, vor fi organizate în unitățile militare din țară și din teatrele de operații ceremonii de comemorare în memoria plutonierului Alexandru Orosz, mecanic conductor la Complexul antiaerian GEPARD din cadrul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană “POTAISSA”, care și-a pierdut viața vineri, 23 noiembrie, în gara din Alba Iulia.

Potrivit MApN, militarul, care debarca tehnica militară ce urmează să participe la Ceremonia militară de 1 Decembrie de la Alba Iulia, s-a electrocutat la rețeaua de înaltă tensiune a căii ferate, în timp ce efectua manevre pe tehnica aflată pe platforma feroviară.

Plutonierul Orosz avea 33 de ani, era necăsătorit și avea un copil. Era angajat în M.Ap.N. din anul 2007, cu o misiune în Afganistan.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Klara Orosz 26 Nov, 2018 22:41 Multumesc tuturor -si in numele familiei Orosz - pentru sentimentele voastre exprimate si pentru participarea voastra la acest eveniment tragic. Va multumim ca sunteti alaturi de noi in aceste momente, o situatie vesnic inexplicabila. Amintirea lui Sanyika, dragul meu văr care rămâne mereu in inima noastra, sa fie binecuvantată! Nu stiu, decât să sper ca cele intamplate să-i remarce sufletul persoanelor care încă nu s-au trezit la realitate si traiesc in trecut sarbatorind evenimentele istoriei... dar nu observam ca defapt lumea uită să traiască in prezent!? Trist... Care este scopul prezentului? Facem si schimbam ceva in bine azi pentru ziua de mâine...ca sa avem ce sărbători?!! Sa nu imi spuna nimeni ca de 100 de ani nu avem ce sarbatori decat istorie. Oricum nimic nu-l va aduce inapoi. Ne va lipsi cat traim.