Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Planul Roșu de Intervenție activat în Teleorman după un grav accident. Un microbuz de călători implicat. O persoană a decedat

ro

12 Apr, 2018 08:19 1608 Marime text
Un teribil accident rutier a avut loc în această dimineață în județul Teleorman, în zona localității Bujoreni. Un microbuz și un autoturism s-au ciocnit, iar bilanțul este unul sumbru. O persoană a decedat, iar mai multe au fost rănite.
 
Potrivit reprezentanţilor ISU Teleorman, a fost activat Planul Roşu de intervenţie având în vedere numărul mare de victime. 
 
La faţa locului acţionează mai multe echipaje medicale, de descarcerare şi de poliţie. 

UPDATE. 2

O persoană a decedat, nouă răniţi au fost duşi la spital, unul dintre ei fiind transportaţi cu elicopterul la Bucureşti, iar alte cinci persoane au refuzat transportul la spital, în urma accidentului de joi dimineaţa de pe DN 6 din zona localităţii Bujoreni, informează ISU Teleorman, transmite Agerpres.ro
 

''Bilanţ final accident: 15 persoane implicate în accident, 5 au refuzat transportul la spital, 6 au fost transportate la Spitalul Judeţean Alexandria, 3 la spitalele din Bucureşti (1 cu elicopterul şi 2 cu ambulanţele de terapie intensivă ale ISU MB) şi 1 persoană decedată (şoferul autoturismului)'', precizează ISU Teleorman.

 
În urma accidentului a fost activat planul roşu de intervenţie.
 
Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism care circula pe DN 6 dinspre Bucureşti spre Alexandria a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu microbuzul. Persoana decedată în accident este şoferul autoturismului.
 
''În microbuz se aflau 12 persoane. Forţele de intervenţie au fost suplimentate pe timpul operaţiunilor de salvare, la faţa locului ajungând 5 ambulanţe SAJ, 4 SMURD, 1 ATPVM (autospecială pentru transport personal şi victime multiple, n.r.) şi un elicopter SMURD cu medic. Medicul de pe elicopter a coordonat operaţiunile medicale şi a asigurat triajul persoanelor rănite'', informează ISU Teleorman.


UPDATE. 1

Una dintre persoanele rănite în accidentul de pe DN 6, produs joi în zona localităţii teleormănene Bujoreni, a fost transportată la spital, restul răniţilor primind ajutor medical la faţa locului, iar o persoană a decedat, informează IGSU citat de Agerpres.ro.
 
Conform sursei citate, persoana decedată este şoferul autoturismului implicat în accident.
 

"Opt persoane sunt rănite, dintre care o persoană a fost preluată de SAJ şi este în drum spre spital, iar şapte sunt asistate la faţa locului. În microbuz se aflau 12 persoane", informează IGSU.

 
Conform IPJ Teleorman, şoferul autoturismului care circula pe DN 6 dinspre Bucureşti spre Alexandria a pătruns pe contrasens şi a intrat în microbuz.

 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii