Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plaja din Vama Veche, distrusă de ploi, se reface! Nisipul din mare este împins înapoi pe plajă (galerie foto)

ro

18 May, 2016 13:34 3129 Marime text
Ploaia de noaptea de luni spre marţi a făcut prăpăd în Vama Veche. După ce potopul a trecut, locul arăta ca un crater uriaș. Nisipul nu a făcut față cantității mari de apă, formându-se în urma torentului o ravenă pe o suprafață de 600 de metri cu o adâncime de 1,5 metri. Purtătorul de cuvânt al ABADL, Marieta Iorga, a declarat pentru cotidianul ZIUA de Constanța, în acest an nu s-au mai confruntat cu astfel de cazuri în urma ploilor.
 
Astăzi însă, la fața locului au fost ajuns mai multe utilaje ale Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral pentru a repara zona, a o nivela. Nu e o muncă uşoară, căci acele cantităţi mari de apă ce au căzut au răscolit pietroaiele, au făcut găuri adânci în sol. Lucrările au început înainte de ora 10.00 și se vor termina în după-amiaza asta. Lucrătorii au luat nisipul din mare și, cu buldoexcavatorul, l-au împins înapoi pe plajă. 
 
Important este că acea porțiune de plajă, distrusă de ploaia abundentă care a căzut în noaptea de luni spre marți, se reface.

Citeste si Ploaia a adus iadul pe nisipul de la Vama Veche! Un crater uriaș s-a format pe plajă (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii