Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pieton rănit grav de o mașină care a intrat pe trotuar. Șoferul a fugit de la fața locului

ro

18 Jun, 2019 11:43 1776 Marime text
Poliţiştii caută un şofer care a intrat cu maşina pe trotuar, marţi dimineaţa, şi a rănit grav un tânăr, apoi a fugit de la locul accidentului, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.
 

"Astăzi dimineaţă (marţi - n.r.), în jur de ora 3,00, un autoturism care se deplasa pe Calea Călăraşilor, dinspre strada Chişinăului către Bariera Călăraşilor, în apropierea intersecţiei cu strada Celulozei, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă şi a pătruns pe trotuarul din dreapta direcţiei sale de deplasare, accidentând un tânăr în vârstă de 28 de ani, taximetrist, din localitatea Movila Miresei. Până la sosirea echipajelor, şoferul a părăsit locul evenimentului", a declarat Laura Belciugan.


Tânărul lovit, de profesie taximetrist, a fost transportat iniţial la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, dar pentru că starea lui s-a agravat, a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului şi se fac în continuare cercetări în vederea identificării şi localizării conducătorului auto. 

AGERPRES
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii