Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pieton accidentat mortal la Tuzla. A fost lovit de două mașini. Unul dintre șoferi a fugit de la locul faptei. A fost identificat și reținut

ro

16 Jul, 2018 08:08 2955 Marime text
În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Constanţa şi  Biroului Rutier Mangalia, în jurul orei 18.00 a fost identificat autorul accidentului produs în data de 15.07.2018, în localitatea Tuzla.
 
Potrivit IPJ Constanța, acesta a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi depus în C.R.A.P. Constanţa, urmând ca în data de 16.07.2018 să fie prezentat instanţei de judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de sâvărşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art. 192 alin. 1 şi 2 şi părăsirea locului accidentului, faptă prevăzută de art. 338 alin. 1 din C.pen cu aplic. art. 38 alin. 1 din C.pen.
 
Din investigațiile efectuate s-a stabilit că, acesta, la data de 15.07.2018, a condus un autoturism marca Mercedes pe DN39, pe banda nr. 2, dinspre municipiul Constanţa către municipiul Mangalia şi a accidentat mortal un bărbat, de 65 de ani, din localitatea Tuzla, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din partea stângă a conducătorului auto.

Victima se afla căzută pe carosabil pentru ca în urmă cu aproximativ 2 minute, angajată în traversare prin loc nepermis, fusese acroșată de un autoturism marca VW, condus pe același sens de mers de o persoană de sex masculin. 

După producerea accidentului, acesta a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.

Citește și: 

UPDATE. Se complică lucrurile Pietonul a decedat. Accident rutier grav la Tuzla. Lovit de două maşini

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii