Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petiție online pentru susținerea procurorului șef al DNA Laura Codruța Kovesi. Mii de persoane au semnat documentul

ro

23 Feb, 2018 14:40 2222 Marime text
Peste 26.000 de persoane au semnat o petiție pe internet prin care îi solicită președintelui României să nu o demită din funcție pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.
 

”Domnule Iohannis, noi cetățenii, vă cerem să nu cedați presiunilor PSD - ALDE și să nu o revocați pe Codruța Kövesi din funcția de procuror șef al DNA. Vă solicităm ca în lupta împotriva justiției să fiți de partea dreptății, nu a acelei părți a clasei politice amenințată de lupta anticorupție. De ce este important?
În ultima perioadă, Familia Cosma împreună cu alți politicienii anchetați au pus presiune pe Ministrul Justiției pentru ca acesta să ceară revocarea procurorului șef al Direcției Naționale Anticorupție. Pentru a răspunde presiunii venite din partea acestora, și din lipsă de argumente valide, Tudorel Toader a readus în actualitate discuții foarte vechi, care nu pot să convingă.
Noi cetățenii trebuie să ne implicăm pentru a ne păstra democrația câștigată cu greu în 89. Eliminarea Codruței Kövesi fără argumente de actualitate sau solide nu poate fi acceptată. Demiterea procurorului șef al Direcției Naționale Anticorupție sub presiunea unor persoane anchetate este un precedent periculos. Nu acum, nu așa!” – se arată în mesajul transmis de inițiatorii petiției online.

 
Până la ora transmiterii acestei știri au fost adunate 26.315 de semnături.

Petiția poate fi semnată AICI
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii