Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peşte confiscat de poliţiştii de frontieră

ro

20 Apr, 2015 11:44 1576 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, identificând doi cetăţeni români care transportau cu un autoturism o cantitate de peşte fără documente justificative, respectiv alţi patru care desfăşuraseră activităţi de pescuit în perioada de prohibiţie. Persoanele în cauză au fost identificate în decursul ultimelor zile, în zona Sectorului Poliţiei de Frontieră Isaccea, Pardina, şi Cernavodă.
 
În total a fost ridicată în vederea confiscării cantitatea de 110,5 kilograme peşte din specii diferite, 20 de unelte de pescuit tip vintir şi patru plase tip monofilament în lungime de 230 metri.
 
Pe numele bărbaţilor în cauză au întocmit lucrări penale pentru săvârşirii infracţiunii de „deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui” şi „ pescuitul comercial în habitatele piscicole naturale, prin orice metode şi mijloace, al peştilor şi al altor vieţuitoare acvatice în perioada de prohibiţie şi în zonele de protecţie”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii