Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Articole pirotehnice comercializate ilegal în municipiul Constanța. Ce măsuri au aplicat jandarmii

ro

31 Dec, 2022 10:19 1192 Marime text
Petarde. foto: Facebook/Gruparea Mobilă de JandarmiÎn ultimele 48 de ore, în cadrul unor acțiuni organizate pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit cu materiale pirotehnice, jandarmii Grupării Mobile Constanța au confiscat, de la 4 persoane care încercau să comercializeze ambulant sau la tarabă, peste 2500 de articole pirotehnice din categoria F2 și F3, interzise la comercializare.

Potrivit unui comunicat al Grupării Mobile de Jandarmi Constanța, în data de 30 decembrie, în zona magazinului Dedeman, a fost depistat un bărbat în vârstă de 32 de ani din Constanța, care oferea spre comercializare din portbagajul unei mașini, peste 600 de articole pirotehnice.

„De asemenea, în data de 29 decembrie, în Piața Tomis 3, din municipiul Constanța, a fost depistat un tânăr care oferea spre comercializare peste 1000 de articole pirotehnice.
Pentru cele 4 persoane depistate, jandarmii grupării au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de comercializare de articole pirotehnice fără drept, conform prevederilor Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explosive.
Menționăm că în ultimele 48 de ore, jandarmii Grupării Mobile Constanța au executat peste 35 de misiuni de menținere și asigurare a ordinii publice pe timpul cărora au întocmit un act de sesizare pentru un tânăr depistat având asupra lui 11 bucăți de staniol ce conțineau o substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive și au aplicat un număr de 61 sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele de conviețuire socială, valoarea sancțiunilor ridicându-se la suma de 13.750 ron.
Gruparea Mobilă Constanța, mereu la datorie, mereu alături de tine !“ - au precizat reprezentanții Grupării Mobile Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii