Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Arma confiscată de polițiști la Constanța, într-o acțiune de control!

ro

24 Sep, 2023 17:07 1030 Marime text


Polițiștii din Constanța au desfășurat o amplă acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor comise cu violență și a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 10.000 de lei. La acțiune au participat și jandarmi. 


Oficial de la IPJ Constanța despre acțiuni 

În noaptea de 23 spre 24 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor comise cu violență și a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, în valoare totală de peste 10.000 de lei.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.




În noaptea de 23 spre 24 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Băneasa au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice, combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise și creșterea gradului de siguranță rutieră.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, dintre care 2 la Legea 61/1991 și 4 la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 3.000 de lei.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 2 permise de conducere și a fost retras 1 certificat de înmatriculare.

De asmenea, au fost constatate 2 infracțiuni la regimul circulației rutiere.



Exemple:

La data de 23 septembrie, polițiștii au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 3, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.



La data de 23 septembrie, polițiștii au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism, pe D.C. 49, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În ambele cazuri s-a întocmit dosar de cercetare penală.




La data de 23 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor comise cu violență și a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, dintre care 3 la Legea 61/1991 și 4 la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 3.000 de lei.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.




La data de 23 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor comise cu violență și a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise, în comunele Lumina și Mihail Kogălniceanu.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, dintre care 2 la Legea 61/1991 și 11 la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, precum și polițiști locali de la Direcția Generală Poliția Locală Constanța.



La data de 23 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 1.000 de lei.



La data de 23 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, dintre care 9 la Legea 61/1991 și 2 la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 6.000 de lei.



La data de 23 septembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat o acțiune de control la domiciliie deținătorilor de arme.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale la Legea 295/2004, în valoare totală de 500 de lei.

De asemenea, a fost constatată o infracțiune, fiind ridicată, în vederea indispozibilizării, o armă.


Citește și:
 
ACCIDENT LIVE VIDEOAccident rutier în zona Gării din Constanța. Șofer urmărit în trafic. Au fost focuri de armă! (FOTO +VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii