Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 30 de localități sunt fără energie electrică din cauza ninsorilor

ro

11 Oct, 2015 21:33 1938 Marime text
Un număr de 35 localități sunt afectate total sau parțial de alimentarea cu energie electrică din cauza avariilor produse la rețelele de distribuție în urma condițiilor meteo nefavorabile, a declarat, în această seară, prefectul de Suceava, Constantin Harasim, informează Agerpres.

Este vorba de localitățile Crucea, Broșteni, Fundu Moldovei, Pojorâta, Câmpulung Moldovenesc, Vama, Frasin, Brodina, Frumosu, Moldovița, Vatra Moldoviței, Iacobeni, Vatra Dornei, Gura Humorului, Frasin, Mănăstirea Humorului, Bădeuți, Volovăț, Horodnic, Rădăuți, Grămești, Siret, Zamostea, Cajvana, Todirești, Brodina, Izvoarele Sucevei, Straja, Ulma,Vicovu de Sus, Botoșana, Pârtești de Jos, Cacica, Cajvana, Solca, Arbore. Dintre acestea, 32 localități sunt nealimentate total cu energie electrică. Sunt 15 linii electrice total nealimentate, cinci linii parțial alimentate și 428 posturi de transformare nealimentate. Echipele E.ON se află în teren pentru a remedia problemele.

În prezent, în județ s-a depus strat de zăpadă pe carosabil, în special în zona de munte a județului. Circulația se desfășoară cu dificultate, ceea ce a impus restricții de circulație, începând cu ora 16,30 pe DN 17A, sectorul Câmpulung Moldovenesc — Marginea, pentru autovehiculele cu o masă mai mare de 7,5 tone.

Traficul rutier este monitorizat de echipaje de poliție.

Sursa foto: www.electrica.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii