Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 15.000 de clienţi Volksbank au avut creditele reduse

ro

05 Oct, 2015 21:28 1534 Marime text
Volksbank România (VBRO) şi Banca Transilvania (BT) anunţă încheierea cu succes a implementării soluţiei de diminuare a datoriei totale aferente creditelor curente ale clienţilor VBRO persoane fizice. 

Peste 15.000 de clienţi VBRO au beneficiat de reducerea soldului creditelor cu aproape 290 de milioane de lei, în urma implementării soluţiei de diminuare a datoriei totale aferente creditelor curente ale clienţilor persoane fizice, potrivit unui comunicat al Băncii Transilvania, citat de Agerpres.

Clienţii VBRO au beneficiat automat de această facilitate, care a fost aplicată indiferent de moneda împrumutului, în perioada 17 august - 30 septembrie anul curent.
 
Potrivit băncii, soluţia a însemnat diminuarea datoriei aferentă creditelor cu echivalentul sumelor achitate de clienţi drept "comision de risc/de administrare şi/sau de rezervă minimă obligatorie şi nerestituite anterior". Precizăm că integrarea Volksbank România în Banca Transilvania a început în luna aprilie a acestui an şi se va încheia la finalul anului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii