Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:43 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic la Constanța. Mai mulți șoferi beți sau fără permis de conducere valabil, depistați la volan.

ro

24 Sep, 2018 10:17 853 Marime text
Polițiștii IPJ Constanța au depistat în trafic mai mulți conducători auto fie sub influența băuturilor alcoolice, fie fără a deține permis de conducere valabil. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 23 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 24 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Vasile Milea din orașul Murfatlar, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 23 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pantelimon au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Pantelimon, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 24 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 22 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța, având suspendat permisul de conducere.

La data de 24 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au depistat un tânăr, în vârstă de 17 ani, din Cernavodă, care a condus un autoturism, pe Aleea Orhideelor, din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În toate cauzele, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii