Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic în județul Constanța. Șoferi sub influența băuturilor alcoolice şi fără permis de conducere, depistați de polițiști

ro

16 Feb, 2019 10:37 1228 Marime text
La data de 16 februarie a.c., ora 01.40, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din localitatea Negru Vodă, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DN 38, fiind sub influența băuturilor alcoolice (concentrație de 0.41 mg/l alcool în aerul pur expirat).

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Tot în cadrul datei de 16 februarie a.c., ora 04.00, polițiștii din cadrul Secției 5 au identificat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe șoseaua Mangaliei, fiind sub influența băuturilor alcoolice (concentrație de 0.42 mg/l alcool în aerul pur expirat).

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 15 februarie a.c., ora 11.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Băneasa au identificat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Făurei, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DN 3, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii