Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la un tânăr bănuit de trafic de droguri de mare risc. Ce au găsit procurorii în locuința suspectului

ro

29 Mar, 2019 14:22 1207 Marime text
La data de 27.03.2019, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului P.A.M., în vârstă de 23 ani, pentru săvârşirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Potrivit MApN, în fapt, s-a reținut că, inculpatul P.A.M. a deținut, fără drept, în vederea comercializării, cantitatea totală de 70 comprimate cu inscripţia MDMA (Ecstasy), 38 de pliculeţe autosigilante cu substanţe susceptibil a fi psihoactive, un cântar electronic, un grinder şi sume de bani.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 200 de grame de substanţe psihoactive, 2 grame de cannabis, un grinder, 2 telefoane mobile şi 22 de pliculeţe cu urme de susbstanţe psihoactive.

La data de 28.03.2019, inculpatul a fost prezentat la Tribunalul Cluj cu propunere de arestare preventivă, iar prin încheierea de şedinţă din data de 28.03.2019 instanţa de judecată a dispus luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul P.A.M.

”Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Cluj-Napoca.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, inculpatul beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie” - au transmis procurorii DIICOT.

Sursa foto: Poliția Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii