Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii la suspecţi de furturi Opt indivizi, audiaţi la IPJ Constanţa

ro

05 Aug, 2014 14:06 1870 Marime text
În urma celor nouă percheziţii efectuate, astăzi, în judeţul Constanţa, poliţiştii au ridicat mai multe bunuri şi aparatură electronică susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni. De asemenea, ca urmare a filtrelor rutiere organizate, au fost constatate două infracţiuni, au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale şi au fost reţinute două certificate de înmatriculare, iar opt persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru cercetări, transmite Biroul de presă al IPJ Constanţa.
 
În această dimineaţă, peste 50 de poliţişti din cadrul IPJ Constanţa au efectuat nouă percheziţii domiciliare, dintre care şapte în localitatea Cuza Vodă, una în localitatea Siliştea şi una în Municipiul Medgidia.
 
În paralel, au fost instituite filtre de control pentru blocarea principalelor căi de acces în localităţile unde au fost efectuate percheziţiile, fiind verificate documentele autovehiculelor şi ale conducătorilor auto, precum şi ale pasagerilor acestora.
 
În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe bunuri şi aparatură electronică a căror provenienţă nu a putut fi justificată, existând suspiciuni că provin sau au fost folosite la comiterea de fapte penale.
 
De asemenea, în cadrul filtrelor instituite, au fost controlate 123 de autovehicule, fiind legitimate 157 de persoane, dintre care 8 au fost conduse la sediul Poliţiei, pentru cercetări. Au fost constatate 2 infracţiuni şi au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.620 de lei. Ca măsuri complementare, au fost reţinute 2 certificate de înmatriculare, fiind  ridicate 2 seturi de plăcuţe de înmatriculare.
 
În timpul acţiunii, poliţiştii au depistat un bărbat în vârstă de 45 de ani, care conducea un autoturism având dreptul de conducere a autovehiculelor suspendat. În plus, autovehiculul avea expirată verificarea tehnică periodică şi nu era asigurat obligatoriu, conform legii, motiv pentru care au fost reţinute numerele şi certificatul de înmatriculare.
 
La activităţi au participat poliţişti de investigare a fraudelor, de la ordine publică, de la rutieră, precum şi cei specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase şi de la acţiuni speciale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii