Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:01 17 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Vezi firmele vizate. Prejudiciu de 1,5 milioane de euro Percheziţii de amploare la Constanţa, la persoane bănuite de evaziune fiscală

ro

22 Apr, 2015 07:42 2029 Marime text
În această dimineaţă, poliţişti ai Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice (SICE) din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa efectuează 28 percheziţii domiciliare şi la societăţile comerciale ale unor persoane bănuite de evaziune fiscală.
 
Sunt vizate 17 persoane bănuite de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală în domeniu prestărilor de servicii şi construcţiilor. Din primele cercetări a reieşit faptul că, cei în cauză ar fi cauzat un prejudiciu statului român de aproximativ 1.500.000 de euro.
 
Persoanele bănuite vor fi conduse la audieri, la sediul I.P.J. Constanţa, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.
 
La activităţile desfăşurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunal Constanţa participă şi poliţişti din cadrul Serviciului Regional de Poliţie Transporturi Constanţa, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime şi Inspectoratelor de Poliţie ale Judeţelor Giurgiu şi Vâlcea, precum şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Constanţa.
 
Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

UPDATE 2, ora 17.27

La audieri au fost duse 17 persoane, din care patru persoane au fost reţinute, trei persoane au fost puse sub control judiciar, şase persoane sunt în stare de libertate, iar pentru patru persoane nu s-a impus nicio măsură legală.
 

UPDATE 1, ora 10.20

Firmele vizate în descinderi sunt Levimob Inter SRL, Venucart SRL şi Vasbac Auto SRL.
Citeşte şi Iată care sunt firmele vizate de percheziţiile de azi, din Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii