Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe șoselele din România Șoferul a avut zile. Tir turcesc, plin cu cherestea, răsturnat peste un autoturism. Cozi de zeci de kilometri. Ore de blocaj (foto)

ro

01 Feb, 2018 03:14 2554 Marime text
Potrivit Centrulului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române din cauza unui accident rutier, în care un tir încărcat cu cherestea s-a răsturnat peste un autoturism, circulaţia pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu a fost oprită pe ambele sensuri la km 202+400 de metri, între localităţile vâlcene Călimăneşti şi Brezoi.

În urma accidentului rutier pentru scoaterea șoferului de sub mormanul de lemn a fost necesară intervenția salvatorilor de la SMURD Vâlcea.

Martorii spun că tirul înmatriculat în Turcia se deplasa dinspre Sibiu către Vâlcea și la un moment dat, într-o curbă, masa lemnoasă din camion s-a răsturnat peste autoturismul care venea din sens opus și  în care se afla doar conducătorul auto.

Potrivit Ora de Sibiu, pentru scoaterea autoturismului de sub grămada de scânduri, a fost adusă o macara la faţa locului, cu ajutorul căreia s-a readus tirul pe poziție.

Aceeași sursă mai spune că în jurul orei 01.00, la mai bine de patru ore de la producerea accidentului, traficul a fost deblocat pe Valea Oltului, în acest timp formându-se coloane de peste 30 de kilometri pe ambele sensuri.

Sursa foto: Ora de Sibiu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii