Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru bărbaţi, reținuți de către polițiștii constănțeni. Sunt bănuiți de comiterea unei infracțiuni de furt

ro

19 Dec, 2016 09:12 1730 Marime text


La data de 18.12.2016, cei patru bărbați au fost prezentați instanței de judecată, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 zile, fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.
 
 Urmare a cercetărilor efectuate în cazul unei infracțiuni de furt, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, i-au depistat și reținut pe M.N., în vârstă de 31 de ani, din municipiul Medgidia, M.P.-L., în vârstă de 30 de ani, din localitatea Gura Cîlnăului – județul Buzău și L.M., în vârstă de 48 de ani, din localitatea Schitu – județul Olt, bănuiți de comiterea faptei.
 
Astfel, cei trei bărbați, în noaptea de 04/05.12.2016, ar fi forțat o ușă metalică de acces într-un supermarket din municipiul Constanța, de unde ar fi sustras 150 de telefoane mobile.
 
În noaptea de 16/17.12.2016, în baza datelor obţinute conform cărora suspecţii pregăteau comiterea unei fapte similare pe raza județului Argeș, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, în colaborare cu polițiști din cadrul Poliției municipiului Brașov și Poliției municipiului Pitești, precum și cu polițiști ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au organizat o acţiune de prindere în flagrant a acestora, în timp ce încercau să pătrundă prin efracţie în incinta unui magazin din municipiul Piteşti.
 
Alături de cei trei bărbați a fost reținut și I.V.-A., în vârstă de 36 de ani, din municipiul Brașov.

Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii