Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palatul Parlamentului nu are autorizaţie ISU

ro

19 Nov, 2015 14:02 1906 Marime text
Clădirea Palatului Parlamentului nu are autorizaţie ISU pentru că nu a fost recepţionată, însă, dispune de un detaşament de pompieri, special înfiinţat, iar intervenţia pentru stingerea unui posibil incendiu este dublată de formaţiunile de intervenţie organizate la nivelul structurilor Camerei, potrivit romaniatv.net.
 
Avizul obligatoriu de la ISU a devenit subiect de interes după incendiul care a cuprins clubul bucureştean Colectiv, pe 30 octombrie. În zilele care au urmat tragediei, un fost membru în Consiliul de Administraţie al Sălii Palatului din Bucureşti a declarat că nici aceasta nu are aviz de la ISU.
 
„În Palatul Parlamentului există un detaşament de pompieri, special înfiinţat, intervenţia pentru stingerea unui posibil incendiu fiind dublată de formaţiunile de intervenţie organizate la nivelul structurilor Camerei Deputaţilor, care ar fi predispuse la un risc mai mare de incendiu", conform unui comunicat remis de Camera Deputaţilor.
 
Potrivit sursei citate, încă din faza de proiect a clădirii, au fost prevăzute măsuri şi soluţii tehnice pentru securitatea la incendiu. De asemenea, clădirea dispune de instalaţii de detecţie, semnalizare şi anunţare a incendiilor, de stingere cu hidranţi (interior şi exterior), instalaţii de sprinkere cu apă pulverizată şi gaz inert, stingătoare portative de incendiu şi alte mijloace individuale de protecţie şi intervenţie în caz de incendiu.
 
Sursa foto: bucuresti.wikia.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii