Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pacienţii acuza „Secţia de pediatrie a Spitalul Judeţean Constanţa e un focar de infecţie“ (galerie foto)

ro

27 Jan, 2015 14:52 7234 Marime text
pacientii acuza sectia de pediatrie a spitalul judetean constanta e un focar de infectie galerie foto
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Adina Patru 28 Feb, 2016 10:59 Par imagini desprinse dintr-un film de groaza . Asa ceva nu este posibil , sa iti vina sa vomiti doar privind pozele . Fara sa te mai gandesti ca unii oameni cu copii chiar , sunt INTERNATI in asa loc . Acesta este unul din motivele care m-au facut sa imi iau copilul , barbatul si sa parasesc tara . Respectiv Constanta Nu am ajuns in veci sa vad cu ochii mei asa ceva , si nici nu-mi doresc . Daca existau conditiile astea in alta tara , ii inchideau pe toti . De la un capat la altul E mai rau ca dupa razboi , in zilele aspre .
  • Anca 30 Jan, 2015 22:17 Ar putea sa-l inchida.Decat sa mergi bolnav sk sa mori acolo...m bine mori direct acasa...
  • stefania 29 Jan, 2015 08:06 Da si eu am avutt nenorocul sa stau o noapte acolo , groaznic pot sa zic. Am cerut externarea dimineata mi.era sa nu ia nebelusul meu si altceva , eram o simpla turista si nu m.au rezolvat cu nimic am plecat cum am venit .
  • andreea 29 Jan, 2015 00:12 Este foarte adevarat. Este spitalul groazei si al suferintei. Am avut ghinionul sa stau si eu cu bebe internata si a fost groazic. Nu doresc nici la cel mai mare dusman sa ajunga acolo. Mi.am cerut externarea la cerere ca imi era frica de alte boli si nu eram din Constanta. Eram in concediu. Imi vine sa plang cand imi aduc aminte prin ce am trecut. Faceti ceva cei din conducerea tarii. Pt numele lui Dumnezeu este vorba de o sectie pt bebelusi care sunt extrem de sensibili. Va rog din suflet faceti ceva cu spitalul acesta.