Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oprescu, suspendat din funcția de primar al Capitalei

ro

15 Sep, 2015 14:10 927 Marime text
Sorin Oprescu va fi suspendat din funcţia de primar general al Bucureştiului. După ce a fost arestat în urmă cu o săptămână pentru luare de mită, magistraţii au judecat contestaţia făcută de edil şi au decis ca Oprescu să rămână în arest.
 
Consiliul General al Municipiului București (CGMB) se va întruni, cel mai probabil, marți pentru a desemna un viceprimar care să preia atribuțiile primarului general, în condițiile în care Tribunalul București a comunicat prefectului hotărârea privind arestarea preventivă a lui Sorin Oprescu, a declarat viceprimarul Cornel Pieptea, potrivit Agerpres.
 
„În cursul zilei de astăzi prefectul va comunica Primăriei Municipiului București ordinul de constatare a suspendării lui Sorin Oprescu din funcția de primar general și, cel mai probabil, tot în cursul zilei de astăzi Consiliul General se va întruni pentru a desemna un viceprimar care să preia atribuțiile primarului general. (...) Astăzi Tribunalul a comunicat prefectului hotărârea privind arestarea preventivă a lui Sorin Oprescu, care a fost menținută prin decizia de ieri a Curții de Apel la contestația inițiată de Sorin Oprescu", a spus Pieptea.

Sursa foto: www.cvlpress.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii