Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Operatori economici din Mamaia și Eforie, sancționați pentru amplasarea șezlongurilor la un pas de apa mării

ro

19 Jun, 2019 20:07 6835 Marime text
Operatorii economici din stațiunile Mamaia și Eforie care nu păstrează o distanţă de 5 metri între linia apei şi primul şezlong, pentru circulaţie și efectuarea lucrărilor de întreţinere au fost amendați astăzi de ABADL Constanța.

Directorul ABADL Constanța, Hristu Uzun a declarat pentru ZIUA de Constanța că astăzi, în prima zi de control, au fost sancționați 16 operatori economici din stațiuniule Mamaia și Eforie pentru amplasarea șezlongurilor până în apropierea apei. 

Amenda este în valoare de 500 de lei inițial și în plus i se impune operatorului economic să remedieze situația. În cazul în care la următorul control se observă aceeași situație amenda se dublează. 

Hristu Uzun a mai precizat că această campanie va continua în acest sezon estival, atât în cursul săptămânii cât și în week-end. În sprijinul angajaților ABADL au venit detașați de la alte administrații din cadrul Apelor Române.  

Controalele au început de astăzi, după ce în minivacanța de Rusalii au fost primite mai multe reclamații de la turiști și constănțeni pe această temă. 

De asemenea, comisar șef adjunct al CJPC Constanța, Horia Constantinescu a declarat pentru ZIUA de Constanța că în paralel și OPC va merge sa verifice situația, în urma sesizărilor primite de la constănțeni și de la turiști. 

Citește și: 

Bătaie de joc pe plajele din Mamaia. Şezlongurile sunt amplasate la un pas de apa mării

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Chiriac 20 Jun, 2019 12:06 Constănțenii vor face plajă pe pietroaie sau pe stabilopozi? Vreți dragi hotelieri să ne cazăm în hotelurile voastre pentru un loc pe plajă! Ciuciu! Să vină cei din Maramureș cu nisip și mare!
  • chenan baubec 20 Jun, 2019 09:46 cei 5 metri parca erau alocati celor cu cearceafuri