Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omul de afaceri Avraham Morgenstern, apropiat al lui Radu Mazăre ar fi fost prins în Argentina

ro

14 Dec, 2017 07:36 3568 Marime text
Apropiat al fostului primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre, omul de afaceri Avraham Morgenstern a fost capturat recent în Argentina. Potrivit RomaniaTv, afaceristul israelian ar fost reținut pe aeroportul din Buenos Aires.

"Schimbul de date şi informaţii a avut loc prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională din Poliţia Română, iar operaţiunea s-a derulat cu sprijinul Europol, Interpol si U.S. Marshall. În momentul depistării, cel în cauză a prezentat pentru legitimare, documentele de identitate ale unui conaţional. În prezent, se derulează procedura legala in astfel de situaţii", potrivit poliţiştilor.


În acest caz, poliţiştii au colaborat cu anchetatori din peste 26 de stat, în special cu cei din Spania şi Germania. În prezent, se derulează procedura legală în astfel de situaţii.


Afaceristul israelian Avraham Morgenstern, administrator al firmei Shapir Structures SRL și apropiat al fostului primar Radu Mazăre, a fost condamnat definitiv, în luna august a acestui an, de Curtea de Apel București, la 8 ani închisoare pentru evaziune fiscală. 

 Citește și: 

Dosarul Campusului Social Henri Coandă, redeschis azi pentru a 11-a oară la Înalta Curte. Inculpaţi, Radu Mazăre, Alexandru Mazăre şi Avraham Morgenstern
 
Omul de afaceri Avraham Morgestern condamnat definitiv la 8 ani de închisoare. Acesta este dispărut de câteva luni

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii