Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul Campusului Social Henri Coandă, redeschis azi pentru a 11-a oară la Înalta Curte. Inculpaţi, Radu Mazăre, Alexandru Mazăre şi Avraham Morgenstern

ro

12 Oct, 2017 12:12 2853 Marime text
Azi, la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României va avea loc o nouă înfăţişare în dosarul Campusului Social Henri Coandă, cauză în care fostul primar al municipiului Constanţa, Radu Ştefan Mazăre, a fost trimis în judecată alături de fratele său, fostul senator Alexandru Mazăre, dar şi omul de afaceri Avraham Morgenstern.
Termenul de azi este al 11-lea.
 
Dosarul se află pe masa judecătorilor Simona Cristina Neniţă, Anca Mădălina Alexandrescu şi Daniel Grădinaru, toţi judecători ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României.
 
Fostul primar al municipiului Constanţa, Radu Ştefan Mazăre, este acuzat de luare de mită şi de fals în declaraţii (trei infracţiuni), fratele său, senatorul Alexandru Mazăre, este bănuit de complicitate la luare de mită şi de fals în declaraţii (trei infracţiuni), iar în sarcina omului de afaceri Avraham Morgenstern s-a reţinut infracţiunea de dare de mită.
 
Tot în acest dosar, procurorii DNA au cerut şi obţinut arestarea preventivă în lipsă a omului de afaceri Elan Schwartzenberg.
 
Radu Ştefan Mazăre este judecat în prezent în patru dosare penale, toate instrumentate de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Într-un alt dosar, Avraham Morgenstern a fost condamnat în lipsă la opt ani de închisoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii