Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspect în atacurile de la Mangalia şi Piteşti Oficial despre reţinerea lui Dumitru Vasile Burcea

ro

27 May, 2015 14:58 2099 Marime text
 
Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: 
Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul BURCEA DUMITRU VASILE, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de omor calificat, tâlhărie calificată şi tentativă la tâlhărie calificată. 
 
În cursul zilei de astăzi, inculpatul (aflat în stare de reţinere) urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă.
 
Din referatul întocmit de procurori a rezultat faptul că, la data de 16 mai 2015, în jurul orelor 22:30, inculpatul Burcea Dumitru Vasile a pătruns în imobilul aparţinând soţilor C.O.A. şi C.C.E., din municipiul Piteşti, judeţul Argeş, agresându-i şi sustrăgând sumele de 5.000 euro şi 7.000 lei.
 
De asemenea, s-a mai stabilit că, la data de 2 mai 2015, inculpatul, înarmat cu un cuţit – sabie, a pătruns în locuinţa persoanelor vătămate N.V. şi G.M., din localitatea Mangalia, jud. Constanţa, cu scopul de a sustrage bunuri sau alte valori, exercitând acte de violenţă asupra persoanei vătămate N.V., fără a reuşi să sustragă bunuri sau alte valori, din cauza apariţiei intempestive a persoanei vătămate G.M.
 
În documentarea activităţii infracţionale, procurorii au colaborat cu ofiţeri de poliţie din cadrul I.G.P.R. – Direcţia Operaţiuni Speciale, I.G.P.R. – Direcţia de Investigaţii Criminale, precum şi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii