Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O persoană a murit și alta se află în stare gravă după ce un autoturism a ajuns sub un TIR

ro

15 Jun, 2019 10:36 1595 Marime text
O persoană a murit și alta este în stare gravă după ce un autoturism a intrat într-un TIR, în localitatea Câineni din județul Vâlcea.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Vâlcea, circulaţia rutieră pe DN7 (E81) Râmnicu Vâlcea – Sibiu s-a reluat în condiţii normale. Din cauza unui accident în care au fost implicate un autoturism şi un tir, traficul fusese îngreunat la kilometrul 234+250 de metri, în zona localităţii Câineni.

"În accident au fost implicate trei persoane: conducătorul autotrenului, un bărbat de aproximativ 60 de ani, care are un traumatism cranio-cerebral minor şi care a refuzat transportul la spital, o femeie de aproximativ 60 de ani cu politraumatisme comatoase, în stare gravă, degradantă, care a fost transportată la spitalul din Sibiu, şi conducătorul autoturismului, găsit în stop cardiorespirator şi care, din nefericire, a fost declarat decedat după efectuarea manevrelor de resuscitare de către medicul de pe ambulanţa SAJ Sibiu", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii