Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O legendă din domeniul psihiatriei şi psihoterapiei vine în România

ro

19 Oct, 2015 09:33 1917 Marime text
Unul dintre cei mai reputați profesori de psihiatrie din lume, dr. Irvin D. Yalom, de la Universitatea Stanford din Statele Unite ale Americii, va susţine în ţara noastră Conferința Internațională “Cu dr. Irvin D. Yalom despre Misterul descoperirii sensului”.
 
Evenimentul este programat miercuri, la Cinema “Florin Piersic” din Cluj-Napoca. Vor participa atât profesioniști din specialități precum psihiatrie, psihologie, psihoterapie, filosofie, cât și persoane pasionate de propria dezvoltare personală și cititori ai operelor Doctorului în Medicină Irvin. D. Yalom. Profesorul american, care nu de puține ori a fost comparat cu legendarul Sigmund Freud, va intra în transmisiune directă cu românii, prin videoconferință S.U.A. - România și va expune viziunea sa cu privire la modalitățile prin care ne putem descoperi sensul în viață, lucru care ne ajută să trăim liber și asumat.
 
În cadrul conferinței internaționale vor expune și cunoscuți psihologi din România, și anume: Ali Baeram, care susține un expozeu pe tema “Anxietatea – abordare din perspectiva analitic-existențială”, Vasile Dem Zamfirescu (Directorul Editurii Trei) – “Psihanaliza relațională: revoluție sau continuitate”  și Liana Don – “Pactul între ființă și existență”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii