Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE3-O femeie a fost înjunghiată, pe bulevardul Mamaia (galerie foto+video)

ro

17 May, 2016 15:09 4903 Marime text
Un apel la 112 a anunţat, în urmă cu câteva minute, că o femeie a fost înjunghiată în Constanţa, mai exact pe bulevardul Mamaia, în apropiere de Dolce Vita. 
 
O ambulanţă SMURD se îndreaptă spre locul incidentului sângeros. Medicii de la Ambulanţă spun că femeia a suferit o plagă abdominală.

UPDATE3, ora 18.05:


Mustafa Hali a fost prins! El va fi dus în câteva minute la secția 1 de Poliție, unde va fi audiat. 

UPDATE2, ora 15.35:

Povestea este una cu state vechi, dacă putem spune aşa. Concubinul femeii înjunghiate, cu care aceasta trăieşte de circa 6 ani, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, că bărbatul care a tăiat-o pe femeia lui este de fapt fostul soţ al femeii, Mustafa Hali. Omul spune că cei doi au fost căsătoriţi, dar divorţaseră.

Între timp, fostul soţ al femeii s-a cuplat cu sora femeii înjunghiate cu care a făcut şi un copil. Nu ştim ce infracţiune a făcut sora victimei, însă aceasta se află în puşcărie, unde ispăşeşte o pedeapsă privativă de libertate. Nici atacatorul nu este uşă de biserică. Se pare că acesta este recidivist, el făcând puşcărie pentru o altă tentativă de omor asupra fratelui său. 

Anul trecut, prin decembrie, se spune că atacatorul ar fi dat foc locuinţei în care stătea fosta lui soţie pe care a înjunghiat-o astăzi. Concubinul femeii tăiate spune că el era la muncă şi nu înţelege de ce a venit acest om peste soţia lui. 

Poliţiştii constănţeni au deschis o anchetă în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt.


UPDATE, ora 15.21:

Este vorba despre o femeie în vârstă de 38 de ani, ce prezintă o plagă înjunghiată de 1 centimetru în zona epigastrică. Medicii au constatat că femeia este conștientă și colaborantă și o vor transporta la spital. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii