Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie înjunghiată în parcarea Vivo Mall Constanța UPDATE. Bărbatul bănuit de comiterea faptei, arestat pentru 30 de zile (VIDEO)

ro

30 Sep, 2023 11:46 1982 Marime text

UPDATE 

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. 

Potrivit unor surse, bărbatul ar avea antecedente penale: conducere fără permis, sustragere de documente din dosar penal,  violența domestică, tâlharie, tulburarea ordinii și liniștii publice. 



Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a reținut un bărbat în vârstă de 40 de ani, bănuit de comiterea unei agresiuni fizice în parcarea Vivo Mall din municipiul Constanța.

Incidentul a avut loc pe data de 29 septembrie a.c., iar polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au intervenit imediat.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. El este suspectat de comiterea infracțiunilor de tâlhărie, violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Oficial de la PJ Constanța 

Ca urmare a sesizării, din data de 29 septembrie a.c., cu privire la faptul că o persoană de sex feminin ar fi fost agresată fizic în parcarea unui mall din municipiul Constanța, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La data de 29 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 40 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie, violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Acesta a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Citește și:

Caz șocant în Constanța: O femeie a fost înjunghiată în parcarea de la Vivo Mall (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii