Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie înjunghiată în plină stradă! Poliția îl caută pe făptaș

ro

17 Oct, 2023 16:34 907 Marime text

foto cu rol ilustrativ Într-un incident șocant petrecut astăzi, 17 octombrie 2023, în jurul orei 12:23, în localitatea Giroc, o femeie a fost înjunghiată cu un cuțit pe strada Constelației.

Polițiștii au fost alertați de către cetățeni prin apelul unic de urgență 112 și s-au deplasat imediat la fața locului. La sosire, aceștia au constatat cu tristețe că informațiile primite se confirmă, iar victima, o femeie în vârstă de 32 de ani, a fost transportată de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate


Oficial de la IPJ Timiș 

Astăzi în jurul orei 12:23, poliţiştii din cadrul postului de poliţie Giroc au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că o femeie ar fi fost înjunghiată cu un cuţit pe strada Constelaţiei din localitatea Giroc.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, o femeie în vârstă de 32 de ani fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. 
 
Poliţiştii fac verificări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii faptei, precum şi pentru a-l prinde pe autor.



Citește și:

Caz şocant în SUAUn bătrân a ucis un băiețel și a încercat să-i omoare și mama. Motivul este uluitor
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii