Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:53 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numit de Anca Boagiu „cretinul dracului" Senatorul Mircea Banias a fost propus de PDL pentru a controla activitatea SIE

ro

16 Apr, 2011 01:42 1531 Marime text

Senatorul PDL de Constanţa Mircea Banias s-a săturat să tot fie ascultat de SRI. Drept urmare s-a gândit că e timpul să controleze și el un serviciu secret că doar este senator. Așa că va deveni vicepreşedinte al Comisiei parlamentare de control a activităţii Serviciului de Informaţii Externe (SIE).

Senatorul Mircea Banias a fost propus de Partidul Democrat Liberal pentru a prelua funcţia de vicepreşedinte al Comisiei parlamentare de control a activităţii Serviciului de Informaţii Externe (SIE). El urmează să ocupe acest post rămas vacant după retragerea sprijinului politic de către PDL pentru senatorul Vasile Nistor, care a trecut la Partidul Conservator.

Curios este faptul că senatorul Mircea Banias este cel despre care DNA spunea că este implicat într-o tranzacție ilegală de TVA de 62 milioane de euro. Într-o interceptare telefonică Anca Boagiu îi spunea senatorului Mircea Banias că "m-am săturat de mizeriile omului tău din port. El, șeful ANAF Constanța și cel cu feribotul sunt toți înțeleși. ...cretinii dracului!". Cu toate astea iată că senatorul Mircea Banias a ajuns să controleze un serviciul secret.

„Am fost nominalizat din partea PDL pentru această funcţie. Urmează să fie un plen reunit în care se va face validarea", a declarat Mircea Banias, pentru „Cuget Liber".

Sursa: Cotidianul.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii