Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noutăţile primăverii, la Maritimo Concertul trupei Vunk şi târg de flori

ro

07 Mar, 2013 17:03 2053 Marime text
Noi veşti bune vin de la Maritimo pentru toţi constănţenii iubitori de muzică, amatori de distracţii, de shopping sau de şedinţe de frumuseţe.
Una dintre cele mai apreciate formaţii autohtone de pop-rock, Vunk, se pregăteşte să susţină cel de-al doilea concert la Constanţa. Acest eveniment va fi unul dedicat sărbătorii feminităţii şi va avea loc pe 9 martie, de la ora 18.30, la Intrarea 1.

Organizatorii le oferă, astfel, constănţencelor cele mai frumoase melodii Vunk interpretate live, însă şi fanii de sex masculin ai trupei se vor putea bucura de acest recital. Revenirea lor într-un timp atât de scurt la mare nu mai surprinde pe nimeni, Vunk fiind una dintre cele mai apreciate formaţii în 2012. Succesul lor a fost confirmat de către fani, piesa „Pleacă”, un featuring cu Antonia, fiind aleasă „Best Romanian Act” la MTV Europe Music Awards 2012. Tot anul trecut, băieţii au umplut sălile de spectacole, cluburile şi mall-urile la evenimentele numeroase pe care le-au susţinut şi în cadrul cărora au mai urcat pe scenă artişti cu care au colaborat recent, precum Antonia, Puya, Andra sau Monica Anghel.

Şi, dacă nu v-aţi terminat cumpărăturile pentru delicatele evenimente ale lunii martie, nu intraţi în panică. Târgul de mărţişoare şi flori, găzduit la Intrarea 2 a centrului comercial, vă aşteaptă până pe 10 martie cu o ofertă extrem de variată, pentru toate buzunarele şi toate gusturile, fie că vorbim despre îmbrăcăminte, bijuterii, accesorii sau flori.

În puzzle-ul ofertelor şi serviciilor pentru clienţi, Maritimo Shopping Center a identificat o nouă provocare, cea a frumuseţii. Astfel, cel mai nou salon de înfrumuseţare din Constanţa s-a deschis în Maritimo la Intrarea 2 a centrului comercial, iar oferta este imbatabilă: coafură, frizerie, manichiură şi pedichiură profesională, machiaj, solar, masaj, tratamente etc. Serviciile Salonului Venere sunt de o calitate ireproşabilă, aşa cum v-a obişnuit deja Maritimo Shopping Center.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii