Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:08 25 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noapte plină pentru Poliția Rutieră din Constanța. Amenzi în valoare totală de peste 40.000 lei

ro

07 Feb, 2016 12:30 1468 Marime text
 
Noaptea trecută, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi cei ai Biroului Rutier Constanţa au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia disciplinării conducătorilor auto care depăşesc limita legală de viteză, ocazie cu care au fost constatate două infracţiuni şi 77 de contravenţii.
 
Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate este de 41.580 de lei.
 
Dintre acestea, 72 sunt pentru depăşirea vitezei legale, una pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, una pentru neoprire la semnalul regulamentar al poliţistului, una pentru neportul centurii de siguranţă şi două pentru alte abateri.
 
Din cele două infracţiuni constatate, una este pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi una pentru conducere fără permis.
De asemenea, au fost reţinute 11 permise de conducere, dintre care 9 pentru depăşirea vitezei, unul pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi unul pentru neoprire la semnalul regulamentar al poliţistului, fiind retras şi un certificat de înmatriculare.
  
De exemplu, astăzi în jurul orei 2.40, M A, de 32 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, din municipiul Constanţa, cu o viteză de 117 km/h şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
De asemenea, în aceeași noapte, în jurul orei 4.30, I C, de 23 de ani, din Eforie Sud, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, din municipiul Constanţa, cu o viteză de 103 km/h, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu a oprit la semnalele agenţilor de poliţie.


Sursa foto: expressdebanat.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii