Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:18 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu rămâne sub control judiciar

ro

21 Dec, 2015 15:21 1704 Marime text
 


Astăzi a avut loc primul termen de judecată în dosarul Centrului Militar Zonal, unde Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean a fost condamnat, în prima instanţă, la 3,6 ani cu executare. Instanţa a analizat cererea şefului CJC de revocare a controlului judiciar.

Dosarul a fost repartizat spre soluţionare judecătorilor Andreea Ianca şi Dan Iulian Năstase care au dispus menţinerea măsurii preventive a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. 

Solutia pe scurt: „În baza art. 362 alin.2 cod procedură penală rap. la art.208 alin.5 cod procedură penală, menţine măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de inculpatul Constantinescu Nicuşor Daniel pe o perioadă de până la 60 de zile, cu începere de la data de 21.12.2015. Respinge cererile inculpatului Constantinescu Nicuşor Daniel de revocare a măsurii preventive a controlului judiciar, respectiv de modificare a controlului judiciar. Conform art.400 alin. 3 cod procedură penală, minuta s-a întocmit în 2 ex. Definitivă“.
 
Sentinţele celor doi magistraţi sunt definitive.

Citeşte şi Instanţa a rămas în pronunţare
DNA cere prelungirea controlului judiciar faţă de Nicuşor Constantinescu (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii