Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu a fost externat din spital

ro

02 Apr, 2014 00:05 3809 Marime text
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a cerut să fie lăsat să se opereze la Johns Hopkins Hospital, în SUA.

Nicuşor Constantinescu a fost externat în această seară din spital, potrivit Evenimentul Zilei. Acesta a fost internat ieri dimineaţă, pentru investigaţii medicale prin care să se ateste boala gravă de care a spus că suferă. Urmează să meargă cu rezultatele analizelor efectuate la comisia de la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici”, iar acolo, specialiştii vor stabili dacă Nicuşor Constantinescu poate merge în străinatate pentru operaţie. Următoarea înfăţişare la Bucureşti va fi după întocmirea dosarului, pentru a putea cere încuviinţarea de părăsire a ţării. Acesta era programat pentru operaţie pe data de 5 aprilie, după cum a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa Cristinel Dragomir.

Nicuşor Cosntantinescu, este cercetat de DNA sub control judiciar pentru săvârşirea a 24 de infracţiuni de abuz în serviciu şi un prejudiciu de 30 milioane de euro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii