Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:23 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiuni de asigurare a ordinii publice executate de către jandarmii constănţeni

ro

22 May, 2015 12:51 792 Marime text
În acest weekend, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa sunt angrenaţi în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive şi cultural artistice organizate în zona de responsabilitate, pentru ca acestea să se poată desfăşura într-un climat de ordine şi siguranţă.

Astfel, astăzi, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele ACS Callatis 2012 Mangalia şi ACS Delta Tulcea, ce se va desfăşura pe stadionul „Central” din municipiul Mangalia, în intervalul orar 17.00 – 19.00.

Mâine, va fi asigurată ordinea publică şi la evenimentul cultural artistic organizat cu ocazia sărbătoririi zilei comunei Mircea Vodă, între orele 12.00 - 22.30.

Tot mâine, jandarmii vor fi prezenţi în comuna Mihai Viteazu, în scopul asigurării ordinii publice cu ocazia desfăşurării unei campanii de informare pentru comunitatea  pescărească, în cadrul căreia vor fi organizate o serie de activităţi socio-culturale, între orele 15.00 - 21.00.

Duminică, între orele 15.00 – 22.00 va fi asigurat climatul de ordine şi siguranţă în comuna Castelu, unde se va organiza o manifestare cultural artistică, cu ocazia sărbătorii tradiţionale denumită „Fiii Satului”.

În aceeaşi zi, între orele 12.00 - 22.00 jandarmii vor fi prezenţi în satul Osmacea, comuna Mereni, pentru a veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentul „Fiii Satului” şi a luptelor tradiţionale tătăreşti-kureş.
      
Jandarmii vor coopera şi cu lucrători din cadrul IPJ Constanţa şi ISU Constanţa, pentru asigurarea ordinii publice la aceste evenimente cultural artistice şi sportive.
 
Jandarmii constănţeni recomandă participanţilor: respectarea indicaţiilor forţelor de ordine şi evitarea implicării în conflicte de orice natură; evitarea purtării la vedere de obiecte de valoare care pot atrage atenţia; acordarea unei atenţii deosebite copiilor care se pot rătăci cu uşurinţă în mulţime.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii