Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiuni de asigurare a ordinii publice executate de către jandarmii constănţeni

ro

05 May, 2015 14:04 880 Marime text
 
În perioada 6 - 7 mai, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa vor asigura măsuri de ordine publică pe timpul desfăşurării unor evenimente sportive.

Astfel, mâine, jandarmii constănţeni vor asigura ordinea publică la meciul de handbal masculin, dintre echipele HCM Constanţa şi CSM Bucureşti, care se va disputa  la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa,  începând cu ora 17.00.

Joi, jandarmii vor fi prezenţi la Sala Sporturilor, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică, la meciul de handbal masculin dintre echipele HCM Constanţa  şi CSM Bucureşti, partidă care se va disputa începînd cu ora 16.45  şi ulterior la meciul de handbal feminin dintre echipele  CSU Neptun şi  „U” Alexandrion Cluj,  partidă care va începe la ora 19.00.

Jandarmii vor coopera şi cu lucrători din cadrul IPJ Constanţa şi ISU Constanţa, pentru asigurarea ordinii publice la aceste evenimente sportive.

Suporterii echipelor precum şi ceilalţi spectatori sunt obligaţi sã respecte regulile de convieţuire socială şi mãsurile stabilite de organizatori, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în interiorul arenelor sportive.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii