Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:14 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Banias are motiv de sărbătoare. Vezi de ce

ro

06 Mar, 2011 01:43 1822 Marime text

mircea_banias2351.jpgSenatorul constănţean PDL Mircea Banias îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere. Parlamentarul împlineşte 45 de ani.

Aflat la primul mandat de parlamentar, Banias a devenit cunoscut imediat după ce a fost desemnat să ocupe funcţia de şef al organizaţiei judeţene a PDL Constanţa, după demisia din partid a fostului lider Stelian Duţu, actual liberal. Scaunul său în fruntea organizaţiei a fost zgâlţâit puternic la finele anului trecut când numele senatorului a apărut în scandalul legat de rambursările ilegale de TVA, în valoare de 60 de milioane de euro, fiind pus sub acuzare pentru infracţiunea de favorizare a infractorului. Apele în acest dosar s-au liniştit după ce la începutul lunii februarie Banias a primit scoaterea de sub urmărire penală.

Potrivit numerologului Milena Farcaş care i-a făcut parlamentarului constănţean numerograma, la începutul lunii februarie, Banias "înoată contra curenţilor ce s-au format împotriva sa". "El joacă tare şi bine calculat. Orice risc este întors şi răsucit; are în numerograma zilei de naştere linia inteligenţei, 136. Dacă ceva ar putea scârţâi undeva, se întâmplă de la capitolul comunicare. O mare dificultate pentru un politician. Lipsa cifrei 2 ne arată cum la această materie rămas-a corigent. Îi place în înalta societate, se descurcă în mediile sale, vrea acolo printre cei puternici, doar că nu poate transmite, nu ştie asculta. Există pârdalnicul de 2 în cifra de tensiune, care povesteşte despre un soi ciudat de surditate. Nu se poate preface şi, mai mult, de vrea să mintă, se blochează. Mai bine tace. Altfel este prins. Se aprinde repede, poate deveni intolerant. Dacă îi eşti aproape când îi este greu, ai şansa ca la nevoie să te ajute".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii